Integritetspolicy för bantning.net

Senast uppdaterad: 7.10.2023

Välkommen till bantning.net! Vi värdesätter din integritet och vill informera dig om hur vi samlar in, använder och skyddar din personliga information.

1. Insamlad information:

Vi samlar endast in IP-adresser i våra serverloggar. Vi använder inte tredjepartskakor.

2. Användning av information:

IP-adresserna används endast för att analysera trender, administrera webbplatsen, spåra användaraktivitet och samla in demografisk information för intern användning. Ingen personlig information säljs eller delas med tredje part.

3. Dataskydd:

Vi vidtar lämpliga åtgärder för att säkerställa att din information är säker. Endast auktoriserade personer har åtkomst till serverloggar, och vi vidtar tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda din information.

4. Tredjepartswebbplatser:

Vår integritetspolicy gäller endast för bantning.net. Om du klickar på länkar till tredjepartswebbplatser, bör du läsa deras integritetspolicy eftersom vi inte har kontroll över deras praxis och ansvarar inte för deras innehåll eller integritetspolicy.

5. Ändringar i integritetspolicyn:

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy när som helst. Eventuella ändringar kommer att publiceras på denna sida, och det är ditt ansvar att regelbundet granska policyn för att hålla dig informerad.

6. Kontakta oss:

Om du har frågor eller funderingar om vår integritetspolicy, vänligen kontakta oss på [email protected].

Tack för att du väljer bantning.net!